Nissen var en engel

img_0476opt.jpg

Som det kunne ses igår, så var jeg noget forvirret over, at min side pludselig var okay igår aftes, da jeg vendte tilbage til computeren efter en lang pause. Jeg var inde på noget med Nisser! 😀 Det viste sige at nissen var en Engel, der hedder Catarina! Tusind tak for hjælpen til Catarina, som har været så sød at hjælpe mig før. Det er skønt med sådan nogen derude!!! Nu tror jeg, at jeg en anden gang selv kan, men ellers ved jeg, hvor jeg kan spørge 😉 Igen tak til alle jer, der er søde til at hjælpe, når jeg har behov!

2 thoughts on “Nissen var en engel

  1. Catarina – Det ved jeg, men jeg er altså utroligt glad for din hjælp, og jeg har nu den holdning, at når der er noget godt at sige, så skal det også gøres 😀 – Der er elendighed nok, og det mindste jeg kan gøre, er da at takke dig. Rigtig god weekend!! 🙂

Der er lukket for kommentarer.