Dagens billede – Da Vinci 2. i Breeders

img_1042opt.jpg
Da Vinci efter sin 2. plads i Dansk Breeders Cup! Han er her den typiske fuldblodshest/galophest, og bare rigtig smuk. Der er faktisk et mere af ham, der er lige så godt, men det kommer.
Jeg beder jer bære over med mig p.t., for med den opererede finger er jeg altså kommet bagud og er således ikke færdig med Guineas-dagen endnu. Men så er der noget at glæde sig til

Dagen har været varm, men heldigvis ikke for varm. Jeg havde for alle eventualiteters skyld slæbt jakke med. Det kunne jeg ligesom godt have sparet mig! Ikke nødvendigt, og den var i vejen hele dagen. Det var en spændende dag, hvor også vi havde heste til start, omend det kun var to. Dagens stjerne på det punkt var Fine Dandy en helt og vandt, ganske som vi forventede det. Han er bare en dejlig hest. Men som sagt, der er mange gode billeder at glæde sig til…. Foreløbig vi jeg ønske god aften og så vender jeg tilbage. For nu er klokken skisme mange!!

Iøvrigt troede jeg, at jeg havde fået slettet mine fotos fra 1. og 2. løb, men det viste sig, at det havde jeg heldigvis ikke. Mente nu nok, at den skulle spørge mig først, om jeg var sikker. Men hvorfor jeg så ikke kunne se dem dernede forbliver et mysterie. Jeg skal lade været at pille på knapper, før efter, jeg kommer hjem og har overført fotos 😉