Blomsterhentning og lidt

img_1118opt.jpg

img_1127opt.jpg

img_1128opt.jpg

Jeg hentede far 9.30 og så susede vi i Metro. De har som de fleste andre store kæder åben den første søndag i måneden. Jeg skulle handle blomster til altanerne. Det fik jeg så gjort, oveni at jeg så fik lidt andre ting også. Jeg fik mig et par pink Crocs til spotpris. Egentlig ville jeg have haft nogen lyseblå, men der var kun en i min størrelse. Gad vide om nogen har sjålet to forskellige – måske. Anyway, så var der ikke flere lyseblå i rette str., og så blev det pink, og det er også fine. Det er godt med lidt kulør på også, og de ander jeg har er jo mere diskrete.
Derudover fik jeg en bog, som dog blev handlet senere i Netto, der er i serien “Virkelighedens Verden” og handler om et mord, som jeg jo har en underlig facination af. Læselysten er der, men jeg får mig ikke taget sammen og stakkels Harry P., er stadig halvt færdig – og spørg mig ikke hvorfor! Måske altanen skal være baggrund for lidt læseri imorgen. Fik også en pumpetermokande til ingen penge og en lyskæde (som jeg også har en svaghed for).

Blomster! Tjah, jeg endte med et købe hængeperlargonier i en smuk pink farve til altankasserne, men om det er det rette valg er jeg ikke sikker på. At have min far med ud og handle er ikke altid sagen, for han skal skynde sig, som mænd ofte skal selvom de har alverdens tid – jeg fatter det ikke, ligesom han ikke fattede, at det kunne tage så lang tid at finde de andre sandaler, jeg også købte. Men sådan er der så meget – Venus og Mars og alting 😉 Derudover de smukke orange tagetes, en hvid og en lilla spansk Margurit og hvide petuniaer og sidst, men ikke mindst en duftpelargonie!

Hele dagen er gået med at ordne og plante, og nu skal jeg lige svinge støvsugeren og så i bad. Jeg satser på at slappe af imorgen – fuldstændig. Jeg er godt nok mast nu!

img_1126opt.jpg

img_1124opt.jpg

img_1120opt.jpg

img_1121opt.jpg

img_1122opt.jpg

0