Dansk 2000 Guineas

img_0565opt.jpg
Opløbet i Dansk 2000 Guineas 2008

På forhånd var der håb og forventninger lagt på flere heste. For de hjemlige var det især jo Master Kid, der tiltrak sig opmærksomhed og så Simian fra Wido Neuroth fra det norske. Sidstnævnte levede ikke op til, hvad der på forhånd var ventet og endte 6., mens Master Kid dog var med, hvor det gjaldt og sluttede 3. Den store overraskelse kom i form af Cut Royale, som kom i en flot spurt og tog r…. på hele selskabet. Meget meget fint var det.

img_0571opt.jpg

img_0572opt.jpg
Ovenfor – Fernando Diaz på Clauses Star, der kom 2. i mål

img_0573opt.jpg

img_0575opt.jpg
Cut Royale på vej tilbage mod vindercirklen med Jockey Luis Santos og trækker Birgitte Voetmann

img_0577opt.jpg

img_0576opt.jpg
Ovenfor sammen med de glade ejere og træner og nederst til højre i den lysegule T-shirt ses træner Inge-Mette Dejgaard – Til venstre i grå jakke ses Gert Hansen

Cut Royale er en brun v v/Final Appearance – Half Row, ejet af Familien Breinholdt, trænet af Inge-Mette Dejgaard og blev redet til sejr af Luis Santos, foran Clauses Star, der blev redet af Fernando Diaz – på de følgende pladser kom Jacob Johansen på Master Kid, Marc Stott på Cayenne og Manuel Martinez på Opening Night.

Se iøvrigt Artikel i Politiken omkring forventninger til dagen.