Sommeraltanmad

img_1130opt.jpg

Uhm, det smagte dejligt – en hakkebøf med løg og grøn peberfrugt ovenpå, med ovnstegte nye kartofler (krydret med salvie, og citronpeber), gulerodssalat med ½ avokado og tomater til. Så er det jeg savner en at spise det med på altanen. Det bliver ikke til noget alene! Hvor er min sommermadsspisende Prins? 😀

Sommerpoints: ca. 10

10 thoughts on “Sommeraltanmad

 1. Catarina – her koster de det hvide ud af øjnene. For 20.000 kan jeg få en lille cigaræske med en lille have til og for 35.000 kan jeg være heldig at få en cigaræske med en lidt større have til og MÃ…SKE vand indlagt :d

 2. Anita
  Hvad med en kolonihave – mine forældre har én og det er enormt hyggeligt og så kostede den ikke så meget. 🙂

 3. Ork, jeg har skam haft have ad nogle omgange og i flere år, så det ved jeg alt om 😉

  Men jeg har elsket hvert et minut og jeg saaavner det…

 4. Anita – Ja det er nok sådan, det er. Jeg har set dit fine billede ja 😉

  Det med haven har jeg prøvet, og det ER dejligt og sjovt, men man gør sig ikke begreb om, hvor stort et arbejde det er, hvis den skal holdes ordentligt. Det skal du bare huske 🙂

 5. Den er måske 2,80 bred? Det lyder næsten sådan, hvis du har plads til et bord + 4 stole (uden blomster på gulvet).

  Well, jeg kan heller ikke stuve mere ud på mit frimærke. Der hænger et klapbord på muren og så står der en stol i hjørnet. Lukker jeg nu døren i, så er der også plads til en stol mere på den anden side af bordet, men det har du sikkert set på det billede, jeg postede for et par uger siden 🙂

  JEG VIL HA’ EN HAVE. SGUUUU!!! :d

 6. Anita – Jeg har jo ikke så meget erfaring i altaner, men den er pænt stor. Havde jeg ikke blomsterne kunne der godt stå et bord til 4 derude. Men det er også derfor jeg siger, at jeg er nødt til at “styre mig ” nu med hensyn til blomster, for der er ikke plads til mere end jeg allerede har. Jeg tror foto får den til at se større ud – sådan må det vist være 😀

 7. Okayy! Jamen så er den jo ikke såå meget større end min. Jeg har hele tiden fået fornemmelsen af, at din var enormt stor, men den er en lille smule bredere end min kan jeg se, men længden er vist god nok 🙂

  Jeg kan næsten ikke forstå, hvordan du har plads til alle de potter, som jeg så forleden dag på et billede herinde…

 8. Anita – 😮 Nej selvfølgelig vil jeg svare dig, men har som du ganske rigtigt bemærker ikke set – sorry!

  Nu har jeg målt den, så jeg kan give et sandfærdigt svar. Nu er det med målebånd, så helt nøjagtigt er det nok ikke, men den er 1,70 x 2,80.

 9. Du kommenterede hos mig for et par dage siden og jeg svarede selvfølgelig på den og stillede også et spørgsmål til dig, men da jeg er sikker på, du ikke har set den, vil jeg istedet stille det her…

  Hvor stor er din altan?

Der er lukket for kommentarer.