Idag ryger de ud

img_0486opt.jpg

Det er mine sting, som ses på fotoet, jeg taler om. De skal ud her kl. 9. 30! Føler egentlig ikke, at hånden “er klar” til det, men det er den selvfølgelig. Det er en dag tidligere end planlagt de kommer ud. Synes stadig den gør ondt, men brugbarheden bliver da hele tiden bedre, omend den er langt fra at være normal, men det kan heller ikke forventes. Til gengæld kan stingene gøre, at det gør ondt også.

Jeg sidder her og drikker morgenkaffen. Jeg sov “længe” – helt til kl. 7 :D. Egentlig ville jeg have været ned forbi stalden først, men det blev noget rod, for jeg kunne lige nå derned, så skulle jeg gå igen, oveni jeg så skulle komme over til lægen lugtende af hest. Det synes jeg altså ikke er så fedt igen. Så jeg endte med at blive her, og gå i bad og nusse rundt og drikker som sagt nu min kaffe.

Efterfølgende tager jeg nok lige ned med lidt gulerødder til “ham den store røde” og siger hej til dem dernede. De undre sig nok over, hvor jeg er blevet af, for jeg var der heller ikke igår jo. Der gjorde jeg rent til den store forkromede guldmedalje. Og så er jeg ikke færdig endnu, men det bliver jeg, når jeg kommer hjem igen. Foreløbig vil jeg ønske jer endnu en dejlig solskinsdag.