Jeg vil have mere tid…..

img_0494opt.jpg

img_0490opt.jpg

Når jeg siger sådan, er det helt generelt selvfølgelig. Indlæggene hober sig op, og det irriterer mig, at jeg hverken har helbred el. tid til at få dem skrevet, som jeg gerne vil. I princippet kunne jeg sidde her i næsten døgndrift et par dage, for at blive færdig, men det kan hverken hoved el. finger holde til. Så det kommer, som det kommer. Det har jeg sagt til mig selv sådan ca. 100 gange, og jeg ved godt, at det er okay, men det nager mig lidt.. 😀 Pjattet, for så er der jo noget at glæde sig til. Problemet er så, at bare at der jo hele tiden er mere at skrive om, udover galoppen også. Som nu det der egentlig var min pointe med det her indlæg.

Jeg NØD at se Jakob, og især var vores frokost da helt fabelagtig. Men vi havde for lidt tid – eller jeg havde. Vi har ikke set hinanden længe, som nævnt før og jeg kunne godt bruge meget mere tid sammen med ham. Samtidig ved jeg også fra andre besøg fra det udenlandske, hvor stressende det kan blive, at skulle nå alle besøg. At han skulle afsted til Holland midt i det hele, gør det jo ikke mindre stressende.

Spørgsmålet er, om jeg i den sammenhæng nogensinde får tid nok…. sikkert ikke! 😉 Nu håber jeg så bare, jeg får en sludder på telefonen med ham, inden han forsvinder helt (sådan fysisk fra DK). Så det skal ikke ses som brok, men mere udtryk for, hvordan jeg har det!

Aftenen er blevet brugt på at se Galop fra Sverige, men de to vigtige løb, startede først sent, og inden jeg så fik skrevet indlægget, så gik tiden igen. Og nu er det bestemt sengetid lige straks. Jeg har lovet ham den store røde, at jeg kommer og strigler ham imorgen, og det må jeg hellere holde. Men det behøver ikke blive tidligt, tidlligt. Jeg er dælme så træt i øjeblikket… Anyway, sov godt og drøm behageligt!

4 thoughts on “Jeg vil have mere tid…..

 1. Anita – P.S.: Iøvrigt prøver jeg på at dele indlæggene op, så det ikke bliver så langt, men så er der jo flere 😕 De 3 seneste indlæg kunne faktisk godt have været i et f.eks., så jeg tænker også over det, men det er vel en ballance, som jeg synes godt kan være svær.

 2. Anita – Jeg forstår godt, hvad du mener. Og meningen er ikke, at nogen skal få stress. Hverken mig el. andre. Nu er det altså også mest galopindlæggene, jeg her hentyder til. Når jeg har billeder og indlæg fra en løbsdag vil jeg helst have dem op rimelig hurtigt. Dels fordi det jo så er aktuelt, men også fordi jeg som nu hurtigt kommer bagud, da der jo er løb hver uge. Men lige nu får det være som det er. Det gode er, at imorgen kan jeg ikke se ret mange løb, før jeg skal til lægen 😀

  Jakob – Tillykke med jobbet, det bliver ultraspændende. Glæder mig til at høre om det. Jeg troede, det var Bangkok, og ikke Hong Kong, men okay. Dejligt du glæder dig. Håber vi sludres inden du rejser.

  Knus og kram 😡

 3. Hej Deborah,

  Dejlige blomster og vi har altid for lidt tid – det er desværre som det tit er!

  Tro mig, jeg har nydt dagene i Danmark, men jeg glæder mig til at komme tilbage til Thailand og få lidt ro på tingene. Nu skal jeg jo opsige mit gamle job og starte det nye i Hong Kong, det bliver super spændende og en stor udfordring! Men jeg glæder mig vildt til det!

  Knus og kram!

  Jakob

 4. Jeg er en lille smule ked af at sige det, men jeg får helt ærligt ikke læst indlæggene, hvis de sprøjter ud som skidt fra en spædekalv i løbet af en dag. De kommer ganske enkelt for hurtigt til, at jeg kan følge med, de er meget lange/fylder meget, og så opgiver jeg.

  Jeg blir’ helt stresset af det og så tager jeg en pause, men det er vel også okay 🙂

Der er lukket for kommentarer.