Relampago Plus og Peas and Carrots

img_9575opt.jpg
Fantastiske Fly Society blev 3. i opgøret om Stockholms Store Pris

img_9547opt.jpg
The Pirate blev 5. i opgøret

Det var superløb fra Sverige. Først var det Equi Tours Täby Värsprint over 1150 meter på græs. Interessant for os her på de hjemlige kanter var Lady Lily fra Søren Jensen’s stald redet af Kim Andersen. Hun var med et godt stykke, men sluttede 8. ud af 15. Meget længe så det ud til at Steve’s Champ redet af Carlos Lopez skulle vinde, men så kom Relampago Plus (klik ind og se nogen dejlige billeder af ham) som jeg ved ikke hvad helt nede bagfra. Helt fantastisk. Han er en sort vallak v/Alpha Plus – Taos Ski Valley (2000), ejet af Dionysos og trænet af Bendik Bö og blev redet til sejr af Rafael Schistl.

Lige så fantastisk foregik det i næste store begivenhed, der var Stockholms Store Pris med 550.000 Sv.kr. til vinderen, så også pengemæssigt en del på spil. Det var eliten af heste, der var på rad her. Peas and Carrots, Fly Society, The Pirate og ikke mindst Apple Au Maitre, foruden en masse andre – 15 ialt. Apple Au Maitre var favorit, men man skal aldrig, aldrig glemme Peas and Carrots. Man fornemmer overhovedet ikke, at han har været alvorligt skadet og han er tilbage i storformen. Han sejlede forbi de andre i sædvanlig ubesværede fantastisk stil, og besejrede således Apple Au Maitre, der måtte henvises til en 2. plads og så kommer den for os her, og for mig især, der er vild med Fly Society – Fly Society blev 3. og det synes jeg bestemt han kan være tjent med. En anden superhest, The Pirate sluttede som 5. En anden dansk deltager Shareholder fra Lars Kelp kom ikke rigtigt ind i kampen og sluttede 2. sidst, lige før staldkameraten Alpacco, der var rosinen i pølseenden. Bent Olsen-trænede Alnitak sluttede 9.

Peas and Carrots behøver jeg dårligt præsenterer, men for en god ordens skyld, er han en brun vallak v/Final Apperance – Dominet Hope, ejet af Zawawi Omar, trænet af Lennart Reuterskjöld Jr. og blev redet til sejr af Edward Ahern.

Du kan se alle resultaterne her.

1 thought on “Relampago Plus og Peas and Carrots

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Jeg vil have mere tid…..

Der er lukket for kommentarer.