Så er det gjort

img_1133opt.jpg

Så kom stingene ud, og det var godt nok rart. De har helt sikkert strammet godt! Lægen bemærkede da også, at han synes især et sting var meget stramt, og det er nok det, der har siddet og “bidt”. Men derfor er ømheden da ikke væk, og brugbarheden ikke “som før krigen”, men det kan så heller ikke forventes. Ingen voldsomheder til hånden endnu – dermed ment ingen tunge løft, og sådan noget. Så jeg kan stadig ikke være til 100% gavn i stalden, men jeg gør, hvad jeg kan, og sådan er det så. Jeg rundede iøvrigt lige stalden før jeg kørte ned med bilen til min hr. fader. Nu vil jeg smide mig lidt på altanen mens der er til at være, og så må vi se, hvad jeg gider! 🙂

4 thoughts on “Så er det gjort

  1. Det er ellers flot lavet må jeg sige, du har vist været heldig med den kirug.
    Bare du husker at give hånden den ro den har brug for, og så stille og roligt træne den op, så er jeg sikker på du kommer i tiptop igen.

Der er lukket for kommentarer.