Hvidøre by night

img_1178opt.jpg

Jeg store klovn. Jeg havde da glemt alt om cykellygter, så da mørket faldt på var det om at komme afsted hjemover fra mit kaffevisit og så håbe at jeg ikke stødte på en sur politimand på vejen. Det gjorde jeg ikke, og kunne liste mig afsted helt fredeligt og så huske lygterne næste gang. Jeg prøvede et natbillede, og her er Hvidøre set fra Kystvejen. Det var iøvrigt ganske magisk at køre turen her til aften med lys i alle vinduerne, og den milde sommerluft. Noget jeg ikke har prøvet rigtig længe. Men det var helt dejligt.

Nu vil jeg sige godnat og sov godt. Jeg er fuldstændig mast og imorgen er endnu en dag i stalden, på banen og så til lægen. Når det er overstået tvivler jeg på, at der er meget energi tilbage, men lad os nu se….

2 thoughts on “Hvidøre by night

  1. Marianne – Ja, det er en ejendom, der kan sætte gang i ens prinsessedrømme 😀 Det er helt enestående ejendom, som jeg altid har nydt at bo tæt på, og komme forbi!

  2. Hvidøre har jeg kun set i dagslys og er fuldstændig betaget af stedet…. Tænk hvis man kunne bo sådan et sted – bare en gang imellem…. suk Og smukt er det også i nattetiden…….

Der er lukket for kommentarer.