Kaffevisit


img_1161opt.jpg
Selvom klokken var henad 19.30 så var der stadig mennesker på stranden

Jeg blev enig med mig selv om, at i det her gode vejr, der var det værd at køre en tur til min veninde, og få en kop kaffe. Der er ikke langt, bare til Taarbæk, så en smuk tur langs med vandet. Min veninde og hendes kæreste har bygget om hele vinteren, og jeg havde ikke set resultatet, og nu var det på høje tid. Heldigvis gad hun godt, men selvom vi kunne have siddet ude, så foretrak vi indenfor. Det blæste en del. Men som det ses nedenfor, fejlede udsigten ikke noget. Kaffen var god, og senere faldt der også et glas vin af – slet ikke dårligt, og dejligt at se hvor flot de har fået det.

img_1170opt.jpg

2 thoughts on “Kaffevisit

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Helt målrettet med skyklapperne i højeste gear!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Hvidøre by night

Der er lukket for kommentarer.