Lærlinge/Amatør Handicap

Dagens første løb var vigtigt idag. Det var det fordi vi havde vores søde elev Maria til start på Bedandbeauty. Jeg nåede aldrig at tage fotos af de andre, men Maria fik jeg masser af, for det havde jeg lovet. Og det holder jeg selvfølgelig. Det gik sørme så flot, at Maria gik hen og vandt løbet, og vi er da bare VILDT stolte af hende!!! Stort tillykke fra mig! Mest til Maria, men sandelig også til ejerne og træneren 😉 Så jeg vil lade fotos af en strålende Maria tale for sig selv, og så vil jeg slutte for iaften.

img_1183opt.jpg

img_1184opt.jpg
Maria, Bedandbeuty og trækker Jennie på vej til banen – på nederste foto, er det Træner Hanne Bechmann lige bagved dem

img_1186opt.jpg
På vej til start: Maria og Bedandbeauty, Patrick Wilson og Bossa Nova, Rikke M. Sørensen på My Vale, og Line J. Nielsen på Falicia

img_1187opt.jpg
På vej til start sammen med Partrick Wilson og Bossa Nova, der blev 2.

img_1189opt.jpg
Maria og Bedandbeauty på vej til start

img_1192opt.jpg
Opløbet i Lærlinge/Amatør Handicap

img_1199opt.jpg

img_1204opt.jpg
Øverst på vej til vindercirklen og nedenfor på græsset til fotografering

Bedandbeauty er en brun hoppe v/Richard of York – Et Toi Royale, ejet af Team Bedandbeauty & R. Bechmann, og trænet af Hanne Bechmann, og blev redet til sejr af Maria Ljungberg (l)