Pretty in pink

img_1168opt.jpg

Den her klematis, kunne jeg slet ikke stå for, da jeg mødte den på min vej til kaffevisit igår. Synes den er helt fantastisk flot.

Med denne skønhed vil jeg suse lidt i stalden, inden jeg kører hjem i bad, får overdraget bilen, kører på banen og senere til lægen. Om jeg derefter suser tilbage igen til banen, afhænger helt af, hvor meget tid jeg har brugt hos lægen. Vi får se, men nu må jeg hellere vågne lidt inden jeg kører. Synes jeg er lidt træt.

3 thoughts on “Pretty in pink

  1. Marianne – Tak Marianne! Den sætter kulør på tilværelsen, og det har vi brug for. Jeg kan også godt lide pink helt sikkert, men på rette tid og sted. Jeg prøver at passe på mig, vil gå ind og hvile mig lidt nu, selvom der er masser, der skal laves!! :-”

    Leif – Du kan tro, jeg nød de flotte fotos! Tak skal du have for det link! 🙂

  2. Hvor er den smuk og vi ville være smukkere med sådan en blomst i håret – jeg kan ikke få nok pink. Pas godt på dig selv og hvil ind imellem 😡

Der er lukket for kommentarer.