En god vens vinderbilleder af Dan Tucket

dan_tucket_2opt.jpg
Her er Classical World afvist, og den sag bliver der ikke lavet om på

dan_tucketopt.jpg
En jublende Kim Andersen vinder Jydsk Derby på Dan Tucket

Ovenstående Fotos er brugt med tilladelse, og må ikke kopieres
Fotos: Michael Moesby

Jeg har en god gammel ven i det Jydske – Michael Moesby, som selv har været jockey for snart længe længe siden. Han er siden gået over til Islændere, men er da stadig interesseret i væddeløb og fuldblod også. Det får vi mange gode snakke om, ligesom fotografering er en fælles lidenskab, så der er rigeligt bare der. Han var så sød,at give mig lov at vise disse fotos af Dan Tucket. Han er faktisk slet ikke så dårlig til det! 😉 Tak for lån Michael 🙂 Men det her er også illustration af, hvad et større og bedre kamera gør for en – rigtig fine billeder!