Fotoeksempler i farten

img_0699zoomopt.jpg
En af mine favoritheste på vej til start i Jose Santos Handicap – det er Jockey Kim Andersen i Sadlen på Anchors Away – et super eksempel på, at jeg kan tage fotos af heste i fart med mit kamera, men det kræver masser af lys, tungen lige i munden hos mig og held 😉 – jeg ville elske at tage flere af den her slags fotos, og det kommer – med et kamera mere på et tidspunkt. Men jeg er ikke så lidt stolt, når det så endelig lykkes, og det her er jeg vild med!

img_0698_finishognicolasopt.jpg
Typisk er det, at når jeg så ENDELIG får sådan et pletskud af den dejligste hest overhovedet, så er det ikke skarpt. Og så er jeg ikke sikker på, det kun er det, men også lyset driller her. Nogengange kan SÃ… skarpt lys også drille, og som det ses, gør det også sit. Ellers er alt perfekt 🙁 – Men nu skal han løbe på lørdag, så håber jeg, at jeg måske er heldig der – Jeg vil ihvertfald prøve – Det er Finish First med Nicholas Cordrey på ryggen på vej til start i samme løb som ovenfor – han slog hende 😉