Jydsk Derby – Dan Tucket

img_9226opt.jpg
Smukke Dan Tucket ved en tidligere lejlighed sammen med Jockey Jacob Johansen og Tine Hansen – idag var Jockeyen Kim Andersen

Der var mange gode løb, og rigtig mange gode heste til Jydsk Derbydag. Og vi nød dem alle, men det handlede i bund og grund kun om Dan Tucket eller Classical World – der var til sidst overhovedet ingen tvivl om den sag – der stod Dan Tucket med store fede typer over det hele. Han vandt overlegent med flere længder med en jublende Kim Andersen i sadlen, som havde 4 sejre på dagen (Master Chef, Green Caliber, Red Bob, udover Dan Tucket) og jo langt fra kan siges, at skulle på pension, som nogen var så ufine at foreslå 😉 Nej der blev redet “fuld skrue” og hold da op, det var flot. Classical World kom ind på en flot 2. plads, og de to var klart i front, men lige så fint fra mit synspunkt, at Cathrine Weilby kom ind på en 3. plads! Det var i den grad Bent Olsen’s og Kim Andersen’s dag – STORT TILYKKE TIL DEM BEGGE! Og da især til Henrik Viladsen med fantastiske Dan Tucket! Det var væddeløb af klasse, det er helt sikkert!

Vores 2 heste William Tell og Vida Nova, fik begge en 4. plads. Dagens resultater kan ses her.

1 thought on “Jydsk Derby – Dan Tucket

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Vandingsrunden overstået

Der er lukket for kommentarer.