Jydsk Derbydag

img_0643opt.jpg
Fantastiske Classical World bliver noget af en mundfuld og slå – vi får se, om de kan

img_0626opt.jpg
Vida Nova med den faste makker Nicholas Cordrey på ryggen

img_9865opt.jpg
Dan Tucket med Jockey Jacob Johansen, ejer Henrik Villadsen og trækker Susanne Springer da han vandt 2000 Guineas Trial. Idag får han Jockey Kim Andersen i sadlen

img_0371opt.jpgWilliam Tell – her i paddocken på Klampenborg med Susan – han rides også af Nicholas Cordrey

Det er dagen for Jydsk Derby! Der er mange spændende heste og løb på programmet. Ovensiddende er kun en brøkdel af alle de skønne heste, der skal på banen her senere idag. Når man nu ikke selv skal derover, så bliver det hyggeligt, at sidde i Pitt Stop Cafe Lunden, og hygge med tøserne! Det glæder jeg mig til, og så krydser jeg ALT, hvad jeg har for min søde veninde Birgitte og hendes hest Unbeatable, der vandt sidst den startede.

Derudover krydser jeg selvfølgelig også fingre for vores heste, William Tell i Lambadas Champion Stak, og Vida Nova i Derby Consolation. I selve Derbyet tror jeg selv meget på, at Classical World bliver en stor mundfuld og slå. Den er helt fantastisk! Men det er jo det sjove, man ved aldrig. Ligeledes vill jeg ønske alle de jockey’s jeg kender, en god og sikker dag i det Jydske!

Du kan se hele startlisten her.