Vandingsrunden overstået

lyseroed-blomst-fra-fakta031.jpg

Jeg har overstået vandingsrunden for iaften. Som bekendt et større projekt. Og det er endda kun de udenfor. Da jeg ryddede op på altanen og prøvede at få overblik, faldt mit øje på en blomst, jeg ikke lige kunne huske, indtil den fik knopper. Så dæmrede det – nelliken! Jeg købte den for 10 kr. i Fakta, og nu kommer den igen. Jeg tænkte, at var det en sådan, så skulle det kunne lade sig gøre. Jeg kan så melde, at det kan det godt. Den blomstre fint igen. Jeg vil imorgen prøve at tage lidt fotos derude fra. Det begynder at ligne noget nu, og så vil jeg altså ud og have mig en parasol på mandag, i håb om, at jeg kan holde til at sidde lidt derude.

Dagen gik med Jydsk Derby, som var ganske vidunderligt, og en masse andre dejlige løb også. Det blev set i det bedste selskab, maden var god og så kan det da ikke være bedre. Det eneste er, at min finger er hævet, og egentlig gør lidt ondt 🙁 og så er jeg dødtræt og stadig “en anelse” skuffet i relation til mit indlæg forleden. Jeg vil gå ind og smide futterne op, og så sover jeg på det – mon det hjælper – næppe, men på et tidspunkt vænner jeg mig vel til tanken!

2 thoughts on “Vandingsrunden overstået

  1. Søren – Jeg har havde en dejlig dag, helt sikkert. Tak for vandet, det er nogen fine links du finder, og altid relvant for, hvad der foregår p.t. Tak!!

    Med hensyn til Parasol, så skal jeg have en stor en, hvis jeg ikke skal blive stegt, og altanen er stor nok, til at klare en fod også. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor stor den er, men noget skal der ske. En lille til at spænde på altankanten, vil slet ikke være nok her! 😕 Jeg skal lige høre Liselotte, hvor stor foden er, og om den hørte med.

Der er lukket for kommentarer.