6 spørgsmål til…..

foto-af-barndomshjem086opt.jpg

Ja til dem som gad fra Madame! jeg synes, det lød meget sjovt, så here goes:

1. Hvad lavede du for 10 år siden?

Der havde jeg boet i mit første hus på Nordfalster et års tid, og var fuld af forhåbning for fremtiden.

2. Hvilke 5 ting er på to-do-listen i dag?

Jeg skulle prøve at indhente noget af det forsømte på bloggen x4 😉

Og derudover skulle jeg vande blomster – det var sådan set det! Men vaskemaskinen kom også i sving, og ude på altanen hænger mit sengetøj og bliver duftende friskt.

3. Disse snacks kan jeg godt lide:

Uha, det var værre – jeg elsker alt, der er salt, peanuts, chips, popcorn, og cashewnødder – uhm! Derudover er der nogen indiske snacks, man kan få i invandrebutikker, med linser og ting, som smager himmelsk. Køber altid en megapose, når jeg er i England

4. Ting jeg gerne ville gøre, hvis jeg var milliardær:

Det er jo en drøm, der er sjov at lege med. Købe et landsted som sommerhus, hvor jeg ville have galopheste – selvfølgelig. Sætte lejligheden i stand med ALT det dyre, jeg ikke har råd til nu. Og så var et dyreinternat og en dyreambulance også på tapetet, ligesom en røvfuld lækre benzinslugende biler – en chauffør og handyman (min mund er lukket – need I say more ….), og så er der lige alle vennerne i udlandet, der skulle besøges…

5. Steder jeg har boet:

Faktisk ikke så få steder, når jeg tænker over det. Født i Berlin, Tyskland, de første 6 år i Herlev, resten af min barndom i Hellerup (foto, som er taget af mig), et meget kort smut til Valby, København, et kort smut over Østerbro, egen lejlighed i Skovshoved, endnu et smut til Østerbro, Charlottenlund, hus i Horbelev på Nordøstfalster, og hus i Nakskov, og nu tilbage i Charlottenlund

6. Disse 5 vil jeg gerne vide mere om:

Helt frivilligt, men….

Fr. Møller, Leif, Tina – omme i London, Kagekonen

6 thoughts on “6 spørgsmål til…..

  1. Pingback: Det hjalp ikke….. | deborah.dk

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Mig og min kæphest - træer!

  3. Johanna – Tusind tak, jeg har nok været træt til sidst! 😉 – Der røg nogen indlæg ind igår. Godt du sagde, for der var andre fejl, som nu er rettet så I bliver ledt rigtigt. :)>-

    Du kunne sagtens have været blandt de udvalgte, men jeg var ikke sikker på, hvor meget overskud du havde med alting. Men dejligt med en hilsen fra dig og du er jo alligevel velkommen til at tage den op 🙂

  4. Når man trykker på Anita – Moccapigen, ryger man direkte over til Tinas hjem i London… der er helt sikkert dejligt hos Tina, men mon ikke det er en lille fejl, der har sneget sig ind der 🙂

    Dejligt indlæg forøvrigt, og sjovt at læse om andre.

Der er lukket for kommentarer.