Idag gjorde jeg det

img_1350opt.jpg

img_1367opt.jpg

img_1338opt.jpg

img_1341opt.jpg

img_1351opt.jpg

img_1354opt.jpg

img_1336opt.jpg

img_1368opt.jpg

Tjah ikke noget vildt alts√• ūüėČ Jeg gik ud og sad p√• altanen, mens der var til at v√¶re. D.v.s. formiddag s√•dan ca. eller indtil solen er drejet om hushj√łrnet. S√• banker solen ned. Idag luftede det derude, og det var dejligt, og gjorde, at jeg m√•ske godt kunne have holdt lidt l√¶ngere, men √¶rligt, s√• gider jeg ikke sidde i br√¶ndende sol mere. Jeg f√•r sol nok, n√•r jeg dr√łner rundt til dagligt, og lige i midddagsheden, det gider jeg da slet ikke, hvilket heller ikke er spor sundt. S√• indenfor, hvor jeg som det nok kan ses, har bedrevet tiden med at indhente lidt her p√• bloggen. Nu skal jeg ogs√• have lidt fri, b√•de hoved og finger siger, at det er mere end rigeligt nu, og s√• skal jeg ud og lave mig lidt aftensmad og have et bad.

Vandingsopgaven er massiv her nu, ikke nok med at blomsterne p√• begge altaner skal have – alt det indenfor skal ogs√•. P√• fotoet er mini’erne linet op til vanding p√• k√łkkenbordet. Dagen idag er ogs√• dagen, hvor Jakob er fl√łjet hjem til √ėsten igen… God aften til jer!