Idag gjorde jeg det

img_1350opt.jpg

img_1367opt.jpg

img_1338opt.jpg

img_1341opt.jpg

img_1351opt.jpg

img_1354opt.jpg

img_1336opt.jpg

img_1368opt.jpg

Tjah ikke noget vildt altså 😉 Jeg gik ud og sad på altanen, mens der var til at være. D.v.s. formiddag sådan ca. eller indtil solen er drejet om hushjørnet. Så banker solen ned. Idag luftede det derude, og det var dejligt, og gjorde, at jeg måske godt kunne have holdt lidt længere, men ærligt, så gider jeg ikke sidde i brændende sol mere. Jeg får sol nok, når jeg drøner rundt til dagligt, og lige i midddagsheden, det gider jeg da slet ikke, hvilket heller ikke er spor sundt. Så indenfor, hvor jeg som det nok kan ses, har bedrevet tiden med at indhente lidt her på bloggen. Nu skal jeg også have lidt fri, både hoved og finger siger, at det er mere end rigeligt nu, og så skal jeg ud og lave mig lidt aftensmad og have et bad.

Vandingsopgaven er massiv her nu, ikke nok med at blomsterne på begge altaner skal have – alt det indenfor skal også. På fotoet er mini’erne linet op til vanding på køkkenbordet. Dagen idag er også dagen, hvor Jakob er fløjet hjem til Østen igen… God aften til jer!