Hovedet under barmen nej armen i varmen

img_1369opt.jpg

Idag har jeg været på farten i stor stil. Jeg nåede ikke det hele, men det var tæt på. Jeg fik indkøbt persienner og jeg har også hængt 2 stk. op. Før jeg nåede så langt, var jeg hjemme og læsse indkøbene fra IKEA af, og så videre til flere ærinder. Eller det troede jeg, for pludselig var bilnøglen pist borte for mig. Jeg endevendte ALT! Ingen held, den var og blev borte. Så var der kun et at gøre, hvis jeg skulle nå resten af mine ærinder, inden det blev aften, det var at cykle hen til far efter ekstranøglen. Det tager 9 minutter helt nøjagtig, men det er hver vej. Jeg var klar over, nøglen skulle være her et sted. Så jeg fik ekstranøglen og så afsti-afsted til resten af gøremålene. Det blev gjort, og det var dejligt.

Så hjem og så havde jeg sådan en lyst til at se persiennerne oppe. Det viste sig, det var godt jeg gjorde – den ene er for kort. Jeg har simpelthen fået en forkert med mig hjem. Suk! Så nu kan jeg køre ud og bytte den imorgen. Men ophængingen er intet problem for beslagene lader jeg sidde, jeg har nogen ekstra, jeg kan leverere med tilbage. Det har ikke lige været min dag idag. Men det med persiennen, var godt for noget andet, for nu dukkede bilnøglen op, idet jeg flytter kurven med fyrfadslys for at komme til, så dukker den frem. Nu må jeg hellere sætte mig lige så stille og lave ingenting. Så går intet galt heller forhåbentlig 😉

3 thoughts on “Hovedet under barmen nej armen i varmen

 1. Trusru – Nu har jeg hængt begge dele op her nu fornyeligt. Det irriterende er sgu mere, at få de gamle skruer ud – man kan sende folk til Månen, men ikke lave skruer, hvor kærven ikke går i stykker :((
  Det forstår jeg simpelthen ikke :-\ Med hensyn til mål, var jeg så heldig, at de på nær en kunne passe til mine vinduer. Den sidste, er der en meget sød mand, der prøver at skære til for mig. Men jeg vil foreslå IKEA, at de laver dem med 10 cm’s interval istedet, for det er nogen rigtig pæne persienner, og mange flere kunne have glæde af dem, og få dem til at passe endnu bedre. Og der er trods alt mange vinduer, der ikke er standardmål.

  Nøglerne er et helvede 😮 Men nu sætter jeg dem i mit eget nøglebundt som er massivt, så falder det på gulvet, så hører man det. Far mente at en ny nøgle koster 600,- kr., men om det er sandt blev der heldigvis ikke behov for at undersøge #:-s

  Perle – Det er dejligt med en IKEA nær ved. Godt nok er der meget, jeg aldrig ville købe der, men sandelig også meget, jeg sagtens kan og gør, og så altsammen til rimelige priser. Næste gang er det gardiner. Tak for rosen til foto – jeg synes rosen er vildt flot ihvertfald 🙂

 2. Gad godt at have en Ikea lige i nærheden, altså en der er større end den bette biks i Odense.

  Flot billede i øvrigt.

 3. Ja, persienner og rullegardiner… æv.. de kan være smadder irriterende.. særligt hvis de bare overhovedet ikke fås i de rigtige mål… så er det klippe klister tid.. Godt du fandt dine nøgler, man føler sig virkeliglig nøgen uden. Ikke lang tid siden jeg fik forlagt mine, de lå så blandt lageret af lokumsruller… så det er nok en af ungerne som har haft en finger med i spillet der.. smiler

Der er lukket for kommentarer.