Rosenhuset

Denne rosendrøm passerede jeg idag. Jeg var godt klar over, at den var til salg, men roserne var jeg ikke klar over, og jeg havde ikke været inde og lure, hvor dejligt huset egentlig er. Det er så et dobbelthus, og halvdelen er til salg. Det er lige mig. Der er dog minus’er ved det. Det ligger lige ved siden af en skole, og lige overfor ligger en tom grund, jeg ikke ved, hvad der kommer på.

Men sødt det er det, og der var især en, jeg tænkte på, da jeg så det, der lige ville passe der, og en anden der ville gå amok over roserne også. Rosen er iøvrigt en jeg havde magen til i mit første hus, og den dufter også. Det er en David Austin, og hvis ikke, så er det en der ligner til forveksling. Uanset så er der nok af roser at gå ombord i.

img_1372opt.jpg

img_1380opt.jpg

img_1379opt.jpg

img_1373opt.jpg

2 thoughts on “Rosenhuset

Der er lukket for kommentarer.