Storslået afslutning

img_1432opt.jpg

At vi har fået lidt skyer, er godt for temperaturen og giver mere mulighed og variation udi de her solnedgange, der her på adressen ekseleres så meget i. Dog med lidt pauser, så ingen løber træt i dem. Idag var der basis for endnu en, og jeg må sige, at den var en passende afslutning på en dejlig, dejlig dag. Den har budt på galop fra morgenstunden, endda med mit hjertebarn, hyggesnak med de dejlige piger i stalden, et venindevisit, bytning af persienner (gik som smurt – Tak IKEA!), indkøb af parasol i Jysk til ingen penge næsten, et staldvisit mere, og nu ophængning af persienner. Det er prioriteret lige nu, så alle de skønne fotos af mangt og meget må altså vente, sådan er det. Døgnet rummer desværre ikke 48 timer, men lige p.t. føles det som om, det var det, der skulle til. Så lige nu vil jeg skynde mig, at hænge den sidste persienne op, og så slappe lidt af. Det bliver godt nok ikke meget inden jeg skal i seng 🙁 Se hvor tiden iler igen! Imorgen tidligt op, og på laboratoriet for blodprøver, så afleverer bilen og så i stalden! Så pas på jer indtil jeg vender frygteligt tilbage!

1 thought on “Storslået afslutning

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Venindehavehygge

Der er lukket for kommentarer.