Argh! Nu med hold…

img_1392opt.jpg

i nakken. Jeg var af vanvare kommet til at lægge mig på maven og sove i nat, med hovedet drejet helt fokert åbenbart. Prisen….. den betalte, jeg da jeg vågnede og dårligt kunne dreje hovedet. Det kan jeg så godt nu, men kun til et vist punkt, og ondt som pokker gør det. Som om, jeg ikke er bagud nok, uden dette også! 🙁 Jeg har så meget, jeg så gerne vil skrive og masser af fotos, men som det er lige p.t. kan jeg ikke holde til at sidde her ret længe, og nu må jeg ind og hvile hovedet, for det er ikke godt, det er sikkert og vist. En smertestillende må vist være på sin plads!

Jeg var i stalden idag, men af ovenstående årsag, var jeg ikke det mest flittige idag. Men en anelse kunne jeg dog bidrage med. Bonderosen er fanget på besøg hos en veninde, i hendes haveforeningshus igår!

2 thoughts on “Argh! Nu med hold…

  1. Leif – Jeg lover dig, det var ikke tilsigtet, at skulle have hold i nakken. Det er møgirriterende, det lover jeg dig. Jeg havde fået lagt mig til at sove på maven 😮 Noget jeg ellers aldrig gør – nu ved jeg hvorfor 😉

Der er lukket for kommentarer.