Shangri La har fået et hingsteføl

Helsøsteren til Good Girl, Shangri La v/Mas Media – Working Girl, har igår fået et hingsteføl efter Pistachio. Der blev ventet længe på føllet, for Shangri La mente åbenbart ikke, det var værd at forhaste sig. Da hun så endelig gik i fødsel, gik det til gengæld stærkt.

Det meldes at mor og barn har det godt, og det er planen snarest at tage på barselsvisit. Dels for at se “rosinen i pølseenden”, som jo så blev den eneste dreng i rækken af hoppeføl hos Bechmann Stud, men også de andre føl, som jo er vokset godt til siden sidst, jeg var der og der er jo så et føl mere, jeg ikke har set. Shangri La vandt Dansk Oaks i 2005, og var også 2. i det svenske. Du kan se flere af hendes resultater her.

3 thoughts on “Shangri La har fået et hingsteføl

  1. Arh det var også bare for sjov 🙂 Det er forøvrigt 2 hoppeføl. De skal helt sikkert hedde noget meget “tøset” 😉

  2. Helle – Der er ikke noget bedre end sådan nogen små pus. Jeg kan stå i timer og kigge på dem. Helt vidunderlige. Da min hest for mange år siden fik føl, var jeg på ferie hos dem, hvor hun stod og tilbragte mange timer om dagen ude på folden med bare at iagttage hende og føllet, og selvfølgelig også de andre hopper og deres føl.

    Det er næsten synd for den, at opkalden den efter “Fanden”, det med Henrik ville næsten også være synd, men mere bare p.g.a. navnet, som ikke passer til en hest synes jeg. Faktisk er der en galophest, der hedder netop det 😮

  3. Jeg har været på “heste barsels visit” i dag. Min søsters islændere har begge folet i dag. Den første er en hoppe, den andens køn er endnu uvist. Jeg mener helt bestemt, hvis det er en hingst, den MÃ… hedde “Fanden”, på islandsk, selvfølgelig, da det jo er hans(fandens) fødselsdag idag. Han ku’ måske også hedde Henrik(efter prinsen);)

Der er lukket for kommentarer.