Algarve Maidenløb – Fine Dandy

Dette løb var interessant for os fordi det var Dandy’s første løb! Vi er jo altid spændte på, hvordan det går hestene, og da særligt når det er første gang. Selvom man forbereder sig grundigt på dagen, så er det alligevel ikke altid hestene reagerer helt som forventet, men Dandy tog det hele i absolut stiv arm, og ikke nok med det, så vandt han en overlegen sejr også – og så kan det jo ligesom ikke være bedre. Grunden til de mange fotos her af ham, er dels at han bare er vidunderlig smuk, hvilket mange synes, og dels at hans ejer sidder i det jydske og er glad for at følge ham her. Det glæder mig, og når han tillige er fotogen og så smuk som tilfældet er, ja hvorfor så ikke “gå amok” 😉

img_0935opt.jpg
Nicholas Cordrey på Fine Dandy på vej til start

img_0945opt.jpg
Nicholas Cordrey på Fine Dandy vinder legende let foran Josefine Linö på Surf City, Kim Andersen på Little Nellie – Fine Dandy er en brun vallak ved Miesque’s Son – Estefania, Ejet af Helle Øvilsen og trænet af Hanne Bechmann

img_0952opt.jpg

img_0953opt.jpg

img_0954opt.jpg
På vej tilbage mod vindercirklen sammen med jockey Nicholas Cordrey og trækker Stella Rasmussen

img_0959opt.jpg
Behørigt feteret af træner Hanne Bechmann og repræsentant for ejeren – Søren Øvilsen

img_0963opt.jpg
Også klap og ros fra Jockey Nicholas

img_0965opt.jpg
Nicholas sadler af

img_0966opt.jpg
Så kan Stella og Dandy gå hjem

0

2 thoughts on “Algarve Maidenløb – Fine Dandy

Der er lukket for kommentarer.