Algarve Maidenløb – paddock!

Algarve var en fuks hingst 1972-1992, der vandt Dansk og Svenskt Derby og Svenskt St. Leger!

img_0928opt.jpg
Juan Pinto på Cut Academy

img_0929opt.jpg
Martin Rodriguez på Prince First, der er i familie med Finish First. Finish er efter en hingst, der hed Basiluzzo, og det er Prince First’s mor Ladies First også – de er faktisk helsøskende, for hun er også ud af samme hoppe Nimble Judy – hendes morfar, er far til Temple Wind, som er en af de smukkeste heste, jeg har set. Men oversat til mennesketermer, så er han jo så nevø til Finish 🙂 – det var et sidespring, og noget jeg vil fordybe mig mere i en anden gang – det med relationer

img_0930opt.jpg
Josefine Linö på Surf city
img_0931opt.jpg
Nicholas Cordrey på Fine Dandy, som nu vi er ved relationerne har samme far som Thai Elven. I fuldblodsavlen tillægger man ikke hingsten samme værdi som hoppen, når der tales relationer. Jeg kan slet ikke se logikken i at tillægge hverken hingsten eller hoppen mest. Det har jo vist sig, at udfaldet som regel er “sit eget” under alle omstændigheder, og hvem den tager mest efter er jo også meget forskelligt, så den logik må de altså længere ud på landet med. Nogen hingste (f.eks. Academy Award) slår fantastisk meget igennem på det meste afkom, hvorimod nogen andre måske ikke er så tydelige og sådan kan man blive ved. Anyway – her hedder hingsten Miesques Son (USA)

img_0932opt.jpg
Cathrine Weilby på Trebbiano