Buzzador – vil du være med?

logo.gifJeg fik mail om, at jeg snart modtager min første kampagnepakke. Jeg så dette koncept, hos en anden blogger og meldte mig med det samme til. Man får produkter man skal teste, og så sige sin oprigtige mening omkring det. Man optjener selvfølgelig point hvis man rekrutterer folk og dermed sjovere produkter at teste, så hvis du melder dig og har lyst til, at give mig nogen bonuspoint, så opgiv mit brugernavn derinde – horsewoman, når du melder dig – det er på side 4 på tilmeldingen – der står: “Rekrutteret af Buzzador – Brugernavn”. Du kan melde dig ved at trykke på logoet her i indlægget, og der kommer også et i min sidebar. God fornøjelse, hvis du melder dig, og på forhånd tak, hvis du husker mig også 😉

9 thoughts on “Buzzador – vil du være med?

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Buzzador - den første pakke!

  2. Jo, de kan sagtens være medlemmer, men hvis de er gået udenom min mail og bare har skrevet buzzador.com i skærmens adr.felt og meldt sig til på dén måde, så går de jo udenom mig.

    Nå skidt, det er jo sjovt alligevel og ikke mindst spændende at se, hvad det næste blir’ 😉

  3. Jeg har endelig fået svar fra Buzzador. De skal ikke skrive, at de har fået henvisningen fra mig. Der hører netop en henvisning med i mailen, men aktiveres den ikke, så får jeg ikke mine point. Øv /:)

  4. Anita – Som jeg forstår det, skal de melde sig, og når de registrerer sig, så skal de gøre opmærksom på, at du har henvist. Jeg smider dig mailen, jeg fik.

  5. Jeg går ud fra, at når man “tipper venner” derinde, så følger der helt automatisk en henvisning med fra den person, som har tippet. Hvis ikke, så har de ikke gjort deres arbejde godt nok.

  6. Anita – Har de så husket at henvise til dig tror du? Den mail jeg fik, indikerede da netop det medmindre jeg er helt debil 😕

  7. Psst… du skal lige være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis optjener point ved at hente andre brugere ind til Buzzador. Jeg har nemlig INGEN fået for de folk, jeg har ledt i fordærv derinde!

Der er lukket for kommentarer.