Pink periode

img_1454opt.jpg

Kan man have en sådan….Tjah, jeg tror ihvertfald jeg har en. Jeg bliver ved at støde på de smukkeste blomster i pink allevegne. Dem jeg valgte til min egne altankasser er også pink, og lyserød er vel også en slags pink (tænker på ringen). I butikken var der iøvrigt den smukkeste kinesiske te-dåse også pink (jeg turde ikke spørge til prisen 😮 ) – så jeg tror, der er noget med mig og pink p.t.

Nelliken mødte Maria og jeg på vej hjem. Der var også en pelargonie, der nær var sprunget med ind i butikken, men som Maria fornuftigt nok sagde. Køb den ene, og så kan du altid købe den anden, hvis du synes. Det var klogt sagt. Og retteligt har jeg jo dårligt plads til mere. Men nelliken kan overvintre som den anden har gjort det og således er det jo en fantastisk investering til 20,- kr.