Steak og antikviteter

Maria ankom netop som ventet, og vi drog ud i det lokale byliv, for at finde noget frokost. Vi havde inden talt om Café Victoria på Ordrupvej, men der havde Maria været, så jeg synes, hun skulle prøve Ordrup Kro, som jeg jo er så glad for, når jeg lyster for noget Dansk. Så det gjorde vi, og fik en Frokoststeak. Den gør ikke så meget væsen af sig, og der er intet særligt ved den, men den var mør, saftig og lækker og stegt lige tilpas. Pomme Frites til, som også var helt perfekte. Og så gør det ikke mig noget, at maden er enkel, når bare den smager – og det gjorde den. Jeg fik en øl, og Maria en kop te.

img_1452opt.jpg

Efter frokosten lagde vi vejen forbi Birte Müllertz Antik. En butik jeg absolut ELSKER! Jeg kunne bruge absolut formuer derinde, uden at blinke, såfremt jeg havde dem, og havde pladsen til at putte tingene – det var den her Lottogevinst igen 😉 Men at kigge er heldigvis gratis, så det gjorde vi. Der stod “Alt skal væk” på vinduerne, og der var 25% på meget af det, og jeg var bange for at Birte ville holde op. Det var Gudskelov ikke tilfældet, næh hun er nødt til at rydde lidt ud i gemmerne. Hvorfor hun er det, var ikke svært at få øje på! Vi turde dårligt trække vejret, da vi gik rundt og blev helt svimle af alle de skønne ting, der dækker, hver eneste centimeter af forretningen, undtagen den absolut mest nødvendig plads at gå på. Det gælder om at trække evt. maver ind, og intet flagrende have på sig, og stadig er man helt nervøs 😀

Vi overlevede og det gjorde alle herlighederne også, og fik endda lidt med hjem. Maria købte den flotteste sølvring med en ravsten omkranset af en slags diamanter. Helt bedårende var den. Det ærger mig egentlig, at jeg ikke tog nogen fotos, men det bare at gå rundt derinde var så stor en udfordring, at den tanke var helt udelukket. Hun faldt også for en Holmegaard mini klukflaske i grønt – den var bare sød, og jeg købte nedenstående ring for 75,- kr. Jeg ved ikke, hvad stenen hedder, men sød er den. Helt sart lyserød – har aldrig set en sådan før, og ringen er af sølv. Det var da lidt hyggeligt. Bagefter nød vi en kage fra bageren, og så skulle Maria desværre videre i programmet, men det var super at se hende og vi hyggede os meget! På lørdag ser jeg både hende, og Birte Müllertz igen – på Galopbanen 🙂

img_1459opt.jpg

3 thoughts on “Steak og antikviteter

  1. Du skal ikke på nogen måde sige “sorry”. Det med hestene er jo netop dig og iøvrigt er der megen anden inspiration at hente på din blog. Det er jo derfor jeg “klikker” ind af og til. %%-
    At jeg gør opmærksom på linket er jo blot for din skyld. Selv ville jeg aldrig være i stand til at lave en brøkdel af det du gør. De venligste hilsner 😉

  2. Søren – Tak, jeg håber da også, du har haft en dejlig dag? Nej jeg ved ikke, at du springer hestene over, men det er okay. Du skal jo læse af lyst, som jeg skriver af lyst, og så må de kære dyr altså fylde meget – I’m sorry, men ellers var det ikke mig jo 😉 Og tak for, at du gjorde mig opmærksom på brøleren med linkene. Jeg kan selvfølgelig lave en fejl. Nu er det rettet. Tak for det!

  3. Altid rart at læse, når du har haft en god dag. Måske ved du at jeg ofte springer hestene (dine hjertebørn) over. Dit link til Birte Müllerts Antik viser Ordrup Kro igen. Det skulle nok have været dette
    http://www.bmantik.dk/
    🙂

Der er lukket for kommentarer.