Vægtstatus – MINUS 3 kg mere!

girl_on_scaleopt.gif

Til trods for, at nogen jo ikke holder sig tilbage med, deres bedømmelser, af min vægtstatus og måden de udtrykker den på, så har jeg siden, jeg var på vægten sidst 7. maj tabt yderligere 3 kg – så får vi jo se, hvem der ler sidst!

Dagen idag skal bruges sammen med en sød veninde fra USA eller noget af dagen. Jeg forventer hendes ring på døren, hvad sekund, det skal være.
Nakken plager mig stadig, men det er der ikke at gøre ved. Det må smertestillende hjælpe med at holde ud. Jeg havde håbet en god nats søvn (det fik jeg – jeg sov fra 22-08), havde gjort sit, og skadet har det da næppe.

6 thoughts on “Vægtstatus – MINUS 3 kg mere!

  1. Randi – Tusind tak! Jeg er også mere end fint tilfreds :)>- Jeg er som regel også ligeglad med, hvad folk siger, men lige i det her tilfælde ramte det mig, og gjorde mig meget ked af det. Det var også måden på det :(( Din hilsen blev jeg til gengæld rigtig glad for 🙂

  2. Flot vægttab! Sejt og tillykke!
    Man skal slet ikke høre på andre mennesker som er negativt indstillet over den måde man nu vælger at tabe sig på. Ind af det ene øre og ud af det andet – sådan 🙂

  3. Øhh nej. Jeg får ingen grimme kommentarer og har aldrig fået, såvidt jeg husker.

    Jeg tænker bare på at du skriver, at nogle ikke holder sig tilbage med deres bedømmelser af din vægt osv. osv. og så troede jeg, at du fik samme slags kommentarer, som tidligere.

Der er lukket for kommentarer.