Afsluttende bemærkninger…

img_1468opt.jpg

Dagen sluttede flot og godt. Oveni sluttede den vådt! Da jeg var ude på altanen, var der vådt – jeg beder bare til, at det får regnet færdig nu her, så det bliver tørt imorgen og banen ikke bliver for våd. Men så tørt som det har været på det sidste, er der vist ingen fare for det.

Jeg fik idag ord for, at være positiv. Det prøver jeg på så meget jeg overhovedet kan. Men tro nu ikke, at jeg er en helgen, der ikke har sine sorte øjeblikke. Det har jeg da bestemt. jeg kan også tvivle, være ked af det, være opgivende og alt det andet. Men jeg er glad for at melde, at det meget, meget mere sjældent end det har været, og godt for det. Måske også fordi, jeg har fået så meget at være glad og taknemmelig for… Og det værdsætter jeg i stor stil, hver eneste dag….

Lige nu værdsætter jeg min store stol, en god film og det faktum, at morgendagen igen bliver fyldt med søde mennesker og dejlige heste, og medrivende oplevelser. Meget bedre bliver det ikke…. måske en at dele det med, men ikke for enhver pris! Rette mand, på rette tidspunkt…forhåbentlig! Sov god derude!