Dejlig morgen

img_0414opt.jpg
Foto skudt en tidlig morgen – det er Birgitte Voetman på Smart Guy og Gert Hansen på Finn Ind Again bagerst,

Det er igen en dejlig solfyldt morgen, og jeg vil nu begive mig i stalden. Der er en Finish First, der venter på mig, og han skal pudses og nusses i alle ender og kanter idag, så grundarbejdet er lagt til imorgen, hvor han starter. Så jeg må hellere se at komme afsted, og så gemme morgenkaffen til senere. Det kan dårligt undgå og blive en god dag – jeg ønsker jer det samme!

4 thoughts on “Dejlig morgen

 1. Malene – Det bliver en fantastisk dag, ihvertfald løbs- og heste mæssigt. Der kan det ikke fås bedre. Jeg glæder mig, som skrevet til at se Peas and Carrots og ikke mindst få nogen billeder af den. Jeg har nemlig ikke nogen!! Det er mere, om jeg kan komme til, men jeg vil gøre mit bedste! 🙂

 2. Ja, det kan du tro vi gør. Vi står på vores pladser, som altid.
  Kommer dog ikke til morgengaloppen, da arbejdet skal passes.
  Men derbydagen bliver helt sikkert spændende.

 3. Malene – Tusind tak for hjælpen. At det var Birgitte var jeg næsten sikker på, men nu har vi helt sikkerhed, og Smart Guy oveni – Tak for det! Vi ses vel til Derbygalop?

 4. Hej Deborah

  Jeg har fået oplyst at det er Birgitte Voetman der rider på Smart Guy.

  Venlig hilsen Malene

Der er lukket for kommentarer.