Et kompliment midt i skoene

img_1441opt.jpg

img_1444opt.jpg

img_1445opt.jpg

img_9750opt.jpg

img_1443opt.jpg

Startende heste på løbsdage lige i rap, i Danmark og Sverige betyder også smedebesøg udover det sædvanlige. Der skal fine nye racersko på! Det er altid hyggeligt, når smeden Peter kommer på besøg, og vi får altid en sludder. Således både i forgårs, hvor det var Neptune Joly (på fotos), der starter i Sverige på søndag i Svenskt Grand National, hvor han rides af James Patrick O’Farrell. De vandt løbet sidste år, så det er spændende, om de kan gøre kunsten en gang mere. Held og lykke til Neptune!

Vi stod og sludrede om dette og hint, mens Peter idag skoede Lois Lane, som også skal ud og løbe, omend først tirsdag. Det var så emnet for vores snak, og jeg var selvfølgelig positiv omkring “Louise” som ER en fantastisk hest og allerede har bevist det, hvorimod Peter mente, at det skulle hun så igen. Til min positive takter, sagde han:

Der er altså mange, der kan lære noget af dig

Først vidste jeg jo så ikke, hvad han mente, og spurgte så selvfølgelig, hvortil han svarede, at jeg altid var så positiv, uanset hvad! Og det blev jeg da lidt glad for, at han opfatter mig sådan – så jeg vil da mene, det var et kompliment. Og inden, nogen skulle få nogen gode ideer, så er Peter afsat, og jeg holder iøvrigt også meget af hans bedre halvdel Lena, som rider hos os!

2 thoughts on “Et kompliment midt i skoene

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Det er også sundt!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Neptune Joly 2. i Svenskt Grand National

Der er lukket for kommentarer.