Idag var det min tur!

Jeg skulle i stalden her til morgen. Far har bilen, så det foregik på cykel. Sålænge det ikke stormer 17 pelikaner eller står ned i stænger, så har jeg intet imod det. På vejen havde jeg købt to pakker Gulerødder til Finish og de andre, som var bag på cyklen sammen med min taske. Jeg var glad og i godt humør, men jeg var dog nærværende nok til at bemærke en flot teengagerpiger, der kørte ind på cykelstien.

De kørte forbi mig, og pludselig, kører den ene direkte ud foran mig, med det resultat, at jeg endte i asfalten, sammen med gulerødder og alting. Størst skade led min stolthed vist, og så bliver man dødforskrækket. I første omgang var jeg mest bekymret for min hånd, som lige efter gjorde voldsomt ondt, men skaden er mest på håndryggen, hvis vi endelig skal tale om skade. Den er lidt øm. Mit knæ har et lille rødt mærke, så alt i alt slap jeg yderst heldigt fra den lille kollission. Det eneste, jeg kunne sige, da det var sket var:

Det er altså ikke forbudt, at se sig for!

4 thoughts on “Idag var det min tur!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Næsten helt god igen

  2. Søren – Tak skal du have, men det gik heldigvis ikke værre! 🙂

    Pernille – Nej det synes jeg så ikke, vi skal. Folk skal bare tænke sig bedre om, og se sig for! Hånden er okay – tak skal du have!

  3. Ã…h ja – vi burde indføre cyklende politi!! Så kunne det være at nogle af disse “cykelsyndere” kunne lære det!!

    Håber hånden kommer sig ovenpå sammenstødet 🙂

Der er lukket for kommentarer.