Lois Lane sæssondebuterer i Dianalöbning!

img_5197opt.jpg
En jublende glad Cathrine Weilby på Lois Lane efter sejren i Dansk Kriterium 2007

På tirsdag indtræffer en hændelse, mange har ventet spændt og længe på! Lois Lane’s sæssondebut. Desværre kommer den så ikke til at foregå på dansk jord, men ikke desto mindre, bliver det så spændende som noget. Hun starter i Tattersalls Dianalöbning på Täby. Blandt andre startende ses bl.a. Hot Marta med Manel Santos på ryggen, der var blandt favoritterne til at vinde 1000 Guineas, ligesom andenhesten i samme løb Sweet Fox Fever redet af Fernando Diaz, også er med! Lois Lane rides af sin faste partner Cathrine Weilby.

Uha, det er så spændende. Jeg sender ALT held og lykke med på vejen, og vil krydse fingre så jeg er helt blå i hovedet!

2 thoughts on “Lois Lane sæssondebuterer i Dianalöbning!

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Lois Lane tester græsset!

  2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Et kompliment midt i skoene

Der er lukket for kommentarer.