Udsigten kan nu nydes!


img_1438opt.jpg

img_1437opt.jpg

Der er ingen ende på, hvor glad jeg er for de nye persienner. Dels fordi de giver den stemning og det look, jeg var ude efter, men sandelig også fordi de giver mig en mere bastant beskyttelse mod solen, når den er mest brændende, og det samtidig med at jeg stadig kan kigge ud. Se det er jo genialt.

Mine gamle persienner manglede en stang, og kunne således ikke vippes og var konstant lukket. Skulle jeg så have et kig ud, skulle jeg hive dem op i en højde, hvor det lod sig gøre, men samtidig slap jeg jo så solen ind. Det betød, at jeg levede for “nedrullede” gardiner meget af tiden. Og det var ærlig talt lidt ufedt.

Så udsigten nydes til fulde i det lille hjem. Det faktum, at jeg selv har sat dem op, gør sandelig ikke glæden mindre. Den slags ville jeg aldrig have kastet mig ud i før, men da min handyman fra før er i Østen, og ham jeg havde på Lolland, er på Falster, tjah så måtte jeg jo selv, og jeg har fundet ud af, at det for en stor del handler om det rette værktøj, som jeg har lånt mig til. Boremaskinen arbejder på overtid 😀 – for nu skal der også hænges malerier, billeder og lamper op!Tjuhej, hvor det går 🙂