Det skriger til himlen…..

img_1621opt.jpg

at to 4-årige i en pædagogs varetægt, kan forvilde sig ud på en motortrafikvej, endsige at han/hun lader dem ude af syne!!! Jeg er behørrigt rystet, og dette er igen en af de der situationer, hvor jeg er glad for, at jeg ingen børn har!

4 thoughts on “Det skriger til himlen…..

  1. Catarina – Der sker fejl, men sådan en fej, er utilgivelig. Det burde være elementært, at man ikke lader 4-årige ude af syne!

  2. Hvor der er mennesker involveret sker der også fejl. Det være sig pædagoger som læger ect. og jeg er stadig, glad for at have børn. Og jeg er ikke bange for at blive syg, for selvfølgelig regner jeg ikke med at lægerne, lige nøjagtig fejler hos mig.

  3. Trusru – Ja, den første, der så dem, burde have stoppet. Havde jeg set 2 firårige på en motortrafikvej, havde jeg ihvertfald reageret. Og ja det var godt han reagerede, men det fritager altså ikke pædagogen, som har HELE ansvaret her! Der er ingen undskyldning for det i mit hoved. Man kan godt begå fejl, men man “mister” altså ikke hele 2 børn på 4 år!!! Det må bare ikke ske! 😮

  4. Ganske ubehageligt må man sige, det jeg synes skriger mest til himlen er de andre bilisters reaktion.. altså at de bare suser videre som om intet var hændt, pædagogen har formentligt begået en fejltagelse som han/hun er dybt ulykkelig over kunne jeg forestille mig. En ting er at fejl sker, men at voksne mennesker ikke vælger at “samle” op på fejltagelsen og stoppe en yderligere forværring er det ultimative værste.
    Godt at ham manden valgte at handle på det.

Der er lukket for kommentarer.