Helt færdig

img_1356opt.jpg

img_1361opt.jpg

Når jeg skriver, at jeg er helt færdig, så skal det ikke forståes sådan, at jeg er blevet færdig med noget, men at jeg er færdig! Også i den grad. Det var jo meningen, at jeg også skulle have lidt fri. Det har jeg slet ikke fået. Jeg har været i gang non-stop hele dagen idag også. Og nu kan jeg mærke, det strammer til, jeg er NØDT til at slappe af.

Vågnede dødtidligt, og så drak jeg morgenkaffe og susede i stalden. Var der 7.50. Så kom Cat, og jeg hjalp hende. Efter jeg kom hjem dernede fra, har jeg ordnet fotos, og atter fotos. Jeg er håbløst bagud nu, og til trods for, at jeg troede, jeg skulle have været færdig med 2 sæt idag, er jeg ikke engang færdig med det ene, og jeg har ikke fået skrevet indlæggene heller, som jeg troede, og jeg er lidt stoppet for en times penge siden. Jeg er kørt helt træt nu, hovedet værker og jeg får den her knude i maven af stress. Det gider jeg ikke. Så nu tager jeg en slapper. Både lige nu, og også sådan ellers. Nu skal jeg i stalden imorgen. Det har jeg aftalt, og jeg skal også onsdag, men det bliver dælme på lavt blus kan jeg mærke…det er ikke sådan, når man vil mere, end man kan! Det sker også for mig – stadigvæk 🙁 Kan I sove godt derude og drøm behageligt!

2 thoughts on “Helt færdig

  1. Helle K. – Du kan tro, jeg kan mærke, at nu skal jeg altså geare ned. Har haft monsterondt idag, og er træt som ….et el. andet 😀 Jeg har sovet fint, men for lidt. Tror jeg vil gå ind og hvile lidt, når jeg lige har skrevet lidt. Håber også du har haft en god mandag, og så er det iøvrigt skønt med en hilsen fra dig – har savnet dine ord her 🙂

  2. Det er vigtigt, at huske at mærke sig selv, så man ikke kører træt – det tager så lang tid at komme på omgangshøjde igen.
    Jeg håber, at du har sovet godt, og er nogenlunde frisk igen.
    Ha´en god mandag. 🙂

Der er lukket for kommentarer.