Himmelskt udsyn

img_1880opt.jpg

Fotoet er taget idag, udover Galopbanen, mens Hanne og jeg, var nede og se arbejde. Det er altid hyggeligt og smukkere omgivelser, er svære at finde.

Himmelen var 2. gang så flot som her, men vejret led vist af en form for skizofreni idag, for det svingede fra dette til øsregn på ufattelig kort tid. Heldigvis var det med regnen holdt op, da jeg skulle hjem, og det har holdt tørt siden.

Men udsigten, deroppe fra bakken, hvor vi plejer at stå eller rettere, hvor Hanne plejer at stå, og jeg nogengange slutter til, hvis ikke jeg står nede ved hegnet, er fabelagtig, og for os som holder så meget af banen, den bedste….og da især med sådan en himmel.

Dagen startede jo med, at jeg skulle gå ned i stalden, og der blev det tydeligt, at jeg har taget for hårdt fat de seneste uger her. Jeg kunne næsten ikke gå. Det gjorde jeg, men ondt havde jeg. Og når jeg har ondt et sted, følger flere altid efter, så senere begyndte ryggen også at brokke sig. Suk! Så jeg startede med panodil og kaffe! Og så tog jeg det ellers meget stille idag. Men det lykkedes da at gå til hånde og gøre mig nyttig. Og med et par piller indenbords, så er det såmænd den bedste medicin, omend det ikke skulle overdrives og heller ikke blev.

Mine allerede værkende ben, fik et slag idag eller den ene ankel gjorde, da en af vores heste snittede med en forhov. Der skal ikke meget til, der er da gået hul på huden lige nøjagtigt, og den har en bule. Men okay, der er jo også sko på dyret 😀

2 thoughts on “Himmelskt udsyn

Der er lukket for kommentarer.