Shareholder holder flyttedag!


Shareholder og Mille Eisner på gårdspladsen, mens de lige ventede på at boksen blev klar

Idag som første ting, da jeg kom, fik vi en ny logerende i stalden. Han er stor, han er meget, meget, meget smuk og hedder Shareholder (2004) og er sk vallak (Act One – Secret Energy), Ejet af Stald 2&2!

Jeg må skynde mig at undskylde for transporten på det nederste foto, men som sagt var det dagen for transport til Sverige, og så er det med at stå stille ikke Shareholders bedste diciplin, så det var om at fange ham, når det endelig skete! Forhåbentlig fremgår det her, hvor smuk han er!

Vi synes alle, han er en fantastisk hest, og er meget glade for, at han kom ned til os. Det krævede en mindre “ministerrokade” at få kabalen til at gå op, men det ordnede sig også. Ikke mindst fordi vi fik en boks ledig lige for en kort stund, da Lois Lane tog afsted til sin Sverigestur og en anden så kunne tage turen på landet. Velkommen til Shareholder og familie!

2 thoughts on “Shareholder holder flyttedag!

  1. Mille – Tusind tak, den bedste ros, er jo fra hestens ejere, som kender deres hest. Det er jo også dejligt at glæde jer især.

    Vi ses nok imorgen tidlig, hvis du er der!

    Kh

    Deborah

  2. Lige bortset fra den lange pige med de fede kinder , så er det bare SKØNNESTE fotos 😉 Tak for dine søde ord, det rart at føle sig velkommen som “ny”
    kh Mille og familie

Der er lukket for kommentarer.