For once in my life….

stevie061opt.jpg

Jeg får sikkert ikke chancen igen og nu er det dels for sent, og dels er der et økonomisk aspekt i det. Skulle jeg have haft mulighed, for at skrabe mellem 1000-2000 kr. sammen til en billet, ja så kunne jeg jo lægge en Jyllandsbillet oveni prisen og en overnatning et eller andet sted. Hvorfor er det blevet sådan, at man kun holder koncerter på en side af vandet, og ikke på begge som førhen? Dertil kommer, at det langt fra havde været sjovt at tage turen alene. Jeg kunne selvfølgelig bare have holdt øje med koncertscenen, men det gør jeg ikke, fordi jeg egentlig ikke regnede med, at der kom noget for mig – og se hvor snydt jeg blev 🙁 Både på den ene og den anden måde!

Det kan da ikke kun være mig, der finder det voldsomt irriterende? Jeg er helt sikker på, at Stevie Wonder kunne have solgt måske 3 gange så mange billetter. Jeg synes, det er en kedelig tendens. Det er ikke fordi jeg ellers mere er vild for at komme til koncerter. Men Stevie Wonder, er en af de der levende legender også – øv, hvor ville jeg gerne have set ham!

5 thoughts on “For once in my life….

 1. Nu går jeg ikke selv ret meget til koncerter… hvorfor ved jeg egentlig ikke. 🙂
  Men det er sjovt du har det sådan, for førhen synes jeg nemlig at ALT skete på Sjælland 😉 Og aaaaldrig herovre.
  Sådan er det nok bare… med den følelse.
  Øv at du ikke kan komme afsted, det kunne jeg bestemt godt have undt dig :):)

 2. Jeg vil så ikke være med til at slås om de her billetter :-”

  Men det er da selvfølgelig ærgeligt, når det er noget man rigtig gerne vil.

 3. Therese – Ja det kunne være fedt, men jeg kan ikke se, hvor jeg skal få pengene fra, og som skrevet står, heller ikke lige umiddelbart nogen af følges med. Nej jeg tror heller ikke, han har svært ved at sælge billetter, hvorfor jeg også synes, det er underligt de ikke holder en herovre også!

 4. Koncerten var udsolgt på 20 minutter, så jeg tror nu ikke han har svært ved at sælge billetter.
  Nu håber jeg de laver en ekstra-koncert, for jeg tar’ gerne over broen 🙂 Jeg var desværre én af de mange der forgæves prøvede at bestille!!

Der er lukket for kommentarer.