Buzzador – den første pakke!

img_1898opt.jpg

Idag da jeg kom hjem fra stalden, lå der en pakke til mig – fra Buzzador. Nu vidste jeg godt, hvad det var, men derfor er det da spændende alligevel. Werthers bolcher uden sukker. Dem glæder jeg mig til at smage, for jeg kan rigtig godt lide “de almindelige”! Mere når jeg engang har smagt.

0

6 thoughts on “Buzzador – den første pakke!

  1. Når I allesammen synes så godt om dem, er jeg sikker på, at jeg også vil kunne lide dem. Ellers skulle jeg da blive meget overrasket.

    Sunde nej det er de nok ikke, men engang imellem er det også okay ellers bliver det sgu for kedeligt 😀

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.