Hele dagen med lidt af hvert

img_1787opt.jpg

Aftensmaden idag stod på frikadeller og spidskål og nye kartofler. Jeg blev inspireret da det blev nævnt tidligere idag, og spidskålen og kartoflerne var i hus, så det var bare lidt kød til frikadellerne, der skulle indkøbes. Selvfølgelig røg der mange andre ting i kurven, og sådan er det.

Nu har jeg lige fået et bad, og er ærlig talt træt. Jeg var længe i stalden idag, fordi ham den røde, skulle have massage. Som sidst, blev det nydt til fulde! Og igen sidder jeg da og kommer i tanke om, at jeg har glemt at tage billeder – igen!!!! Altså! Jeg må vist minde Eva om, at sige det til mig næste gang! Dagen startede iøvrigt med at de to store grå skønheder kom hjem efter en tur i skoven sammen. Good Girl og Shareholder! Det så godt ud, og hvem glemte også der at fotografere. Jeg har vist ikke haft hovedet med mig idag. Men pyt skidt, jeg får chancen igen, det er jeg sikker på!

Vores anden massør Wayne, var også på besøg idag, og det var som altid at forene det behagelige med det nyttige! En god sludder fik vi som altid, omend Wayne har travlt for tiden, så helt så lange som før sæssonen bliver de ikke, men lidt har bestemt også ret.

Hylden er fanget nede omkring stalden et sted. Der er mange af dem, og i princippet kunne jeg godt have kastet mig udi hyldeblomstdrik, som jeg har gjort da jeg boede i huset og som andre er så flittige at kaste sig udi. Måske næste år, der er ihvertfald hyld nok!