5 ukendte haver!

img_1792opt.jpg
Min favorithave – Dyrehaven Nord for Kbh., som de fleste dog kender

Jeg læste nyhederne, og faldt over historien om 5 ukendte haver! Der var da flere, jeg ikke kendte, og især haven på Classensgade, kunne jeg tænke mig at se en dag ved lejlighed. Jeg har nemlig også planer om, at jeg skal til Nordre Frihavnsgade og lure butikker. Der er nemlig mange gode. Hvordan hulen skal jeg få tid nok!

2 thoughts on “5 ukendte haver!

  1. Marianne – Der er så meget jeg skulle, men al min tid går med hestene, og sådan set gør det jo ikke noget, bortset fra, sådan nogen udflugter, jeg så ikke når. Ligesom Zoo, hvor jeg heller ikke har været siden jeg flyttede tilbage….hm! Måske fordi jeg har det hele her? 😉

  2. En god have er den overfor Christiansborg ved Rigsarkivet. Her ligger den skønneste lille have med bænke og så skøn og rolig at sidde i – den bruger jeg meget 🙂

Der er lukket for kommentarer.