Flot IKEA!

En kort hilsen for at fortælle, at jeg skal over og besøge en veninde, der har fået ny bolig. Inden da har dagen gået med oprydning m.m. og så har jeg været i IKEA, og bytte den største persienne. Der var et par buede lameller, og det dutter altså ikke, for slipper lyset igennem! Jeg vil rose dem! Intet vrøvl overhovedet. De bytter bare, og pigen sagde klogt nok, at så ser man på det hele tiden, også selvom det måske ikke sad lige midt i, hvad det nu gjorde. Fin service, det skal siges!

Og jeg har fået boret huller, så den nu sidder nøjagtigt, hvor den skal og hængt op. Og NU skal jeg så i bad. Tiden bliver sgu væk for mig 😉 Kan I nu have en god aften sålænge!

2 thoughts on “Flot IKEA!

  1. Marianne – Det kan godt være, at deres fejlprocenter er høje, men til gengæld kan jeg snart dårligt forestille mig dem sige nej til at bytte noget, og der er ikke tidsbegrænsning på heller! Ja så kommer man nemlig igen! Og de har altså mange gode ting – Jeg kommer ihvertfald igen!

  2. Jeg taber også hele tiden tiden – flot service i Ikea, men sådan skal det bare være, så kommer man jo igen.

Der er lukket for kommentarer.