Mens vi venter på Derby’et….

img_0871opt.jpg
Vinderen af dagens første løb på Breeders Cup dag – Clauses Cherie – brun hp v/Marchand de Sable – Polly’s Saga med Martin Rodriguez i sadlen på vej til start, hun er ejet af Claus Breinhold Andersen, og trænet af Brian Wilson

img_0877opt.jpg
Feltet på vej rundt første gang

Mens vi venter på Derby’et, vil jeg prøve at indhente noget af det, jeg er kommet bagud. Jeg har mine begrænsninger i forvejen, og med en finger, der er blevet opereret indover også, så skal resultatet blive, at jeg er bagud. Men der vil nu komme noget fra Breeders Cup Dag og fremefter, så meget jeg nu orker. Så der skulle være noget at kigge på, nu hvor vi ikke skal til løb på lørdag.

Jeg skriver ikke indlæg om alle løbene, men smider hovedløbene op, og så lidt indtryk fra dagen sådan “over en kam”, og så vil jeg til sidst fortælle noget om, hvor alle fotos fra de forskellige dage ligger. God fornøjelse, og vi ses forhåbentlig til Dexia Dansk Derby 2008! Har du aldrig været til galop før, er en Derbydag bestemt et meget, meget festligt sted at starte, så har du overvejet, så se at kridte skoene, og kom derud! På Derbysitet kan du se alle informationer, du har brug for!