Mig og min kæphest – træer!

img_1896opt.jpg

Jeg elsker træer, lækre huse og specielt sammen! Jeg kan ikke fordrage sådan en have, der er ribbet for alt, hvad der hedder charme og træer/buske. Dem der købte mine forældres hus, bare for at tage et eksempel fældede alt, hvad fældes kunne, og i det hele taget ødelagde de alt, hvad der gav huset fra 1922 sjæl. Hvorfor køber sådan nogen mennesker ikke et parcelhus fra 70’erne istedet for! Jeg er holdt op med at køre forbi, for det gør for ondt, sådan som det er ødelagt.

Huset ovenfor mødte jeg på vej hjem igår, da jeg gik med cyklen pakket med indkøb. Det illustrerer det med træer, buske og stemning.

Nedenfor 2 rækkehuse, jeg kom forbi forleden dag, hvor det ses, hvor meget en lille smule beplantning gør, kontra ingen. Træet der er lidt af, på det bare hus, står hos naboen!!

img_1850opt.jpg

img_1849opt.jpg

Så min pointe er, bo i det mindste i huset før, du fælder, så du kan se, hvordan solen og lys og skygge arbejder, og så for Guds skyld tænk dig godt om, inden du fælder især store træer. Når det er fældet, er det for sent at fortryde! Start evt. med en let beskæring, hvis det er et træ, der tåler det, og tag en havespecialist el. andre havekyndige med på råd, før du gør noget overilet.