Motorsavsmaskren

img_1901opt.jpg

Jeg har nævnt min aversion mod motorsave før. Eller det faktum, at mange moderne mennesker, har en tendens til at udrydde alt, der er over en meter højt. Jeg forstår det ikke, intet hygger som træer, og skygge er altså også en nødvendighed. Som nu min altan mod syd. Den er alt for varm og ingen normalt fungerende person kan holde ud at være der, når solen er stærkest. Således også i min stue, hvor der også bliver meget, meget varmt, og hvor man også bliver helt blændet af solen. Derfor er persiennerne udover at være flotte også kritisk nødvendige, udover at jeg ikke har lyst til, at man kan glo ind til mig. Noget som folk åbenbart heller ikke har noget imod.

Imorges flænsedes den ellers fredelige stemning af lyden af netop en motorsav. Gudskelov har de ikke fældet træet, men kun beskåret det. Nu er de igang på den anden side af huset, som er nabo hertil, men der gør det ingen forskel for mig som sådan. Det andet skyggede også lidt for mig, hvilket sådan set var rart nok. Men jeg håber, de snart er færdige for lyden er ved at drive mig til vanvid!