Tøsehygge i IKEA

img_1902opt.jpg
Stegte Nudler med oksekød og grønsager fra Villabyernes Grill, som smagte fortrinligt

Vel hjemme igen efter en helt igennem vellykket aften. Jeg skulle over og se min venindes nye lejlighed, og så var det iøvrigt noget siden, vi havde set hinanden. Lejligheden var fin, og passede lige til hende. Hun er som jeg flyttet tilbage til, hvor hun føler hun hører hjemme, og er ganske som jeg vanvittig glad for det.

Vi har en tradition med at tage på indkøbsture. Det plejer at være til Bilka, men eftersom det boligmæssige fylder hos os begge p.t., blev turen idag henlagt til IKEA. Hun købte reoler til den store guldmedalje, og vi var langt fra sikre på, om det kunne være i bilen. Men det kunne det. Iøvrigt købte jeg 3 klemmespots, 2 folde-sammen-æsker, og en isterningbakke. Tidligere på dagen, da jeg var ovre med persiennen, købte jeg de famøse gardiner til køkkent, til 29,- kr. og så en gardinstang.

Da vi havde slidt og slæbt med reoler og ting, gav min veninde mad fra den nærliggende Grill, som er vidt berømt for sin lækre mad – Villabyernes Grill. Ovenfor ses min mad, som smagte helt vidunderligt. Det bliver ikke sidste gang vi gør det. Nu er jeg til gengæld ved at falde af pinden, så det kunne være, jeg skulle komme i seng. Stalden kalder imorgen. Sov godt!